Home
MENU
MENU - KUCHNIA
MENU - NAPOJE
MENU - ENGLISH
OFERTA
CATERING
WESELE
CUKIERNIA
PRZYJĘCIA
Co słychać?
KONTAKT
Rezerwacja
Home
MENU
MENU - KUCHNIA
MENU - NAPOJE
MENU - ENGLISH
oferta
CATERING
WESELE
CUKIERNIA
PRZYJĘCIA
Co słychać?
Kontakt
Rezerwacja
zadaj pytanie
1 osoba
2 osoby
3 osoby
4 osoby
5 osób
6 osób
7 osób
8 osób
9 osób
10 osób
11 osób
12 osób
13 osób
14 osób
15 osób
16 osób
17 osób
18 osób
19 osób
20 osób
21 osób
22 osoby
23 osoby
24 osoby
25 osób
25 osób
26 osób
27 osób
28 osób
29 osób
30-50 osób
powyżej 50 osób
Aby uzyskać informacje dotyczące dostępności terminu i menu proponujemy skorzystać z formularza rezerwacji.
Jeżeli chcą Państwo być na bieżąco z wydarzeniami i promocjami w naszej restauracji zachęcamy do zapisania się do newslettera.
Wyrażam zgodę na otrzymywanie informacji handlowych na podany przeze mnie adres poczty elektronicznej, wysyłanych przez Pod Wiązem.
Zgodnie z art. 13 ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016) informuję, iż:
1. Podanie danych osobowych jest niezbędne do dokonania rezerwacji
2. Administratorem Państwa danych osobowych jest Gospoda Pod Wiązem Ewa Jaroszyńska, ul. Dolnej Wsi 40, 44-100 Gliwice, NIP 631 159 18 68
3. Państwa dane osobowe przetwarzane będą w celu dokonania rezerwacji, otrzymania potwierdzenia lub odpowiedzi na zadane pytanie – na podstawie Art. 6 ust. 1 lit. b) ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r.
4. Odbiorcami Państwa danych osobowych będą wyłącznie podmioty uprawnione do uzyskania danych osobowych na podstawie przepisów prawa
5. Państwa dane osobowe przechowywane będą przez okres minimum 6 lat
6. Posiadają Państwo prawo do żądania od administratora dostępu do danych osobowych, prawo do ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania oraz prawo do przenoszenia danych
7. Mają Państwo prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
Dziękujemy za pytanie. Odpowiemy w ciągu 2 roboczych dni.
Oops! Coś poszlo nie tak, spróbuj ponownie.